Чоловіка, якого шукав увесь Кіровоград, знайшли в Інгулі

,

3814Жителя Кіровограда 38-річного Сергія Журавльова, який зник після походу в нічний клуб ще 6 березня, знайшли в Інгулі вчора, 14 березня. Про це "КП" повідомили джерела в поліції.

«Поліція знайшла у річці Інгул по проспекту Винниченка тіло загиблого чоловіка. На місце події прибули рятувальники, які, застосувавши драбину та мотузку, витягнули тіло загиблого з води. Зараз експерти встановлюють обставини його загибелі та причину смерті», – повідомили рятувальники.

Нагадаємо, Сергій розшукували всім містом. Рідні та друзі розвішали білборди, оголошення, роздавали листівки та розповсюджували інформацію в соцмережах.

– О 4:41 Сергій востаннє був у мережі у «Вайбері». Приблизно в цей ж час його видно на відеозаписах камер «Вельвету». Він викликав таксі, але в машину так і не сів. Водій не дочекався Сергія. Чи він пішки пішов, чи на нього хтось напав. Можливо, він поранений, можливо його вдарили по голові i він не орієнтується, що з ним. Можливо, йому стало погано i він втратив свідомість. Можливо, його хотіли пограбувати..., – казала тоді "КП" подруга Сергія – Анна.
e-max.it: your social media marketing partner