Давиденко: Ставленики провладної партії знищують область

,

За останні роки, згідно з офіційними статистичними даними, середня заробітна плата на Кіровоградщині у доларовому еквіваленті зменшилася більш як у два рази. Депутат обласної ради від «Опозиційного блоку» Людмила Давиденко переконана, «до ручки» регіон і людей довели ставленики провладної партії і Яценюка.
3886 – Саме ставленики партії президента і Яценюка відповідальні за кризу на Кіровоградщині. Достатньо подивитися офіційну стати­стику: якщо у 2013 році в області середня заробітна плата лікаря складала 2228 гривень (278 доларів), то у 2015 вона становить 2587 гривень, або 118 доларів. Ви тільки вдумайтеся в це! В освіті по області у 2013 році заробітна плата була 2472 гривні (309 доларів), а у 2015 році – 2807 гривень (128 доларів). Найбільше падіння реальної заробітної плати спостерігається у гуманітарній і соціальній сферах, – звертає увагу депутат.

Людмила Давиденко зауважує, сьогоднішня провладна політика спрямована не на виведення регіону з кризи, а на ще більше її поглиблення.

– Їхні так звані реформи, зокрема оптимізація, ще більше поглиблюють кризу. Людей скорочують. А що означає сьогодні опинитися без роботи?.. По Кіровоградській області кількість лише зареєстрованих безробітних зросла з 16,5 тисяч у 2013 році до 19 тисяч у 2015 році. За 2016 рік показники безробіття будуть ще більш вражаючі. Але влада воліє це не помічати, натомість рапортує про якісь міфічні здобутки, – наголошує місцевий політик.

На думку депутата, перше, що сьогодні потрібно зробити – перезавантажити цю владу.

– Тільки тотальне перезавантаження може зупинити катастрофу: відставка уряду, перевибори до Верховної ради і призначення реальних управлінців у регіонах та районах. Інакше ці процеси будуть незворотними, – підсумувала Людмила Давиденко.
e-max.it: your social media marketing partner