Німці оголосили конкурс на модернізацію українських багатоповерхівок

, Олена Сідорова

3912Німецьке енергетичне агентство за підтримки уряду Німеччини розпочало прийом заявок на участь у конкурсі проектів модернізації українських багатоповерхівок. Цього року в рамках ініціативи «Енергоефективність в Україні» планується провести термосанацію 20-25 будинків, пише DreamKyiv.

Програма розрахована насамперед на об’єднання співвласників житла (ОСББ або ЖБК), однак можлива і участь будинків, у яких не створено об’єднань – за умови, що їх мешканці приймуть відповідного рішення на зборах співвласників та оберуть управителя. Перевага у відборі надаватиметься командам, які планують якомога більш комплексно модернізувати свій будинок або завершити вже розпочату модернізацію.

Кінцевий термін подачі заявок – 20 березня. Мешканці багатоповерхівок, які бажають потрапити до програми, мають надіслати на адресу [email protected] наступний пакет документів:

  • Заява («вияв зацікавленості»);
  • Дані про об’єкт;
  • Фото фасаду і заднього двору будівлі.

Програма реалізується на замовлення Федерального міністерства економіки і енергетики Німеччини. Мета проекту – розробити оптимізовані і ефективні рішення по комплексній санації – не тільки в технічному, а й у фінансовому та організаційному планах. Презентація програми розміщена за посиланням, про процедуру відбору можна почитати тут. Відповіді на поширені запитання знаходяться тут.
e-max.it: your social media marketing partner