Ларін: Знищуючи аграріїв, цей уряд знищує Україну

,

2374Народний депутат Сергій Ларін наголошує, що чинний уряд тиснучи податками на аграріїв і виконуючи умови МВФ зі знищення сільського господарства, позбавляє країну майбутнього. Про це він написав у Facebook.

«Пропрацювавши очільником Кіровоградщини майже три роки, я точно знаю, наскільки важливим для економіки України є сільське господарство. Аграрний сектор – це справжній хліб, натуральне молоко, добре м'ясо, якісні овочі та фрукти для наших дітей... Це мільйони забезпечених роботою сімей, підтримка інфраструктури в селах, це валютна виручка і наповнення держбюджету.

Тиснучи на аграріїв податками і виконуючи умови МВФ зі знищення сільського господарства, вони позбавляють країну майбутнього. Я вже не кажу, що один батон коштуватиме, як у Європі – 30 гривень, а десяток яєць – під 100.

Порізали пенсії, а люди не здаються. Задавили тарифами, а українці все одно якось виживають. Виставили півтисячі підприємств держвласності на розпродаж за безцінь. А завтра відберуть останнє – землю.

Продаж землі, винищування аграріїв – це найефективніший план нинішньої влади по знищенню України», – написав народний депутат від «Опозиційного блоку».
e-max.it: your social media marketing partner