У Кіровограді затримали трійцю, яка викрала у селищного голови «Range Rover»

,

4008Кіровоградські поліцейські затримали учасників злочинного угрупування, які викрали дорогий позашляховик голови Арбузинської селищної ради «Range Rover» в Южноукраїнську Миколаївської області, сьогодні, 23 березня, пишуть «Подробиці. Миколаїв».

За попередньої інформацією правоохоронців, автівку зловмисники планували сховати в одному з гаражів «на відстій», а згодом продати.

Тепер всім трьом загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Пригода сталася 22 березня цього року в одному з міст Миколаївської області. Пізно увечері власник джипу марки «Range Rover» свою машину біля під’їзду будинку. Зранку машини вже не було на місці.

«Близько п’ятої години ранку працівники зупинили автомобіль, в якому знаходилося троє осіб віком від 35 до 55 років. Двоє із них вже раніше судимі за аналогічні злочини, а один чекає рішення суду. Під час огляду салону транспортного засобу було виявлено та вилучено маски з прорізами для очей, рукавички, рації, які зловмисники застосовували під час скоєння злочинів, аби не бути викритими через використання мобільного зв’язку, сканувальні пристрої для зчитування кодів системи сигналізації та запуску двигунів, пристрій для розбивання скла – «рогатка», набір відмичок та комплект ключів від позашляховика аналогічної марки, – розповів заступник начальника обласної поліції Олександр Скляревський.

Виявилося, дорогою до Кіровограда вони випадково пошкодили колесо, тож покинули джип у лісосмузі і планували повернутися.

Зараз усіх трьох затримали. Поліцейські перевіряють їх на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Машину повернули власнику.

За ці дії зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

 

4009

e-max.it: your social media marketing partner