Екс-юрист облради виграв суд у Чорноіваненка за неправомірність звільнення

,

Начальник відділу правового та кадрового забезпечення виконавчого апарату Кіровоградської облради Сергій Гоменюк, якого голова облради Олександр Чорноіваненко звільнив із посади вісім місяців тому, у судовому порядку довів неправомірність свого звільнення. Про це він повідомив «КП» сьогодні, 25 березня.

Гоменюк уточнив, що рішення на його користь прийняв Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд 10 березня, який водночас зобов’язав облраду поновити його на посаді і виплатити понад 50 тисяч гривень.

- Суд прийняв рішення поновити мене на роботі і виплатити мені заборгованість по зарплаті за час вимушеного прогулу - 8 місяців. Причину звільнення я сказати не можу. Написали, що звільнили у зв'язку з ліквідацією відділу правового та кадрового забезпечення, а насправді звільнили за скороченням штату. Це було незаконне звільнення, не дотримана процедура вивільнення працівників. Далі створили новий відділ, мені посаду начальника не запропонували. Вчора мені прийшов лист за підписом голови облради, що поновлення на посаді передбачає внесення змін у структурі виконавчого апарату облради. Тому поновлять мене на посаді після сьогоднішньої сесії і внесення змін до структури виконавчого апарату, - уточнив «КП» Гоменюк.

Згідно з порядком денним, сесія облради дійсно має сьогодні розглянути питання про внесення змін до рішення облради «Про структуру та чисельність виконавчого апарату облради».

4030

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Проте, як стало відомо «КП» із власних джерел, повернення Гоменюка в обласну раду навряд чи відбудеться.
Джерело зазначило, що юриста планують поновити на посаді і знову звільнити у зв’язку зі змінами в структурі.

Нагадаємо, Кіровоградська облрада єдина на всю країну не має юриста.

e-max.it: your social media marketing partner