У Новоукраїнці обрали мера і міськраду

,

2968У Новоукраїнці відбулися вибори до органів самоврядування об'єднаної територіальної громади. Обирали раду і мера. На дільниці прийшли менше 40% виборців.

Отже, згідно з попередніми результатами, міським головою знову став Олександр Корінний.

Депутатський корпус сформують шість політичних сил: 13 мандатів відійде «Батьківщині», 5 – «Свободі», 3 – «Опозиційному блоку», по 2 – провладному БПП і радикалам, ще 1 – аграріям.

– Із цих виборів можна зробити кілька висновків, – коментує перший заступник голови обласної організації «Опозиційного блоку» Андрій Тесленко. – Перший, і дуже показовий – це нищівна поразка провладної партії, що в нинішніх умовах абсолютно прогнозовано. Адже поза виборами людей ніхто не чує. Владі відверто начхати, як сьогодні виживають пенсіонери, молоді сім’ї з маленькими дітьми… А тому виборчий бюлетень – чи не єдиний спосіб вказати владі на її місце. У розрізі Новоукраїнки так і відбулося.

Друге – це результат «Батьківщини». Адмінресурс зробив свою справу. Причому, як на місцевих виборах півроку тому, так і на цих… Чорноіваненко працює за апробованими схемами.

Як уже повідомляла «КП», вибори у Новоукраїнці коштували понад 300 тисяч гривень.

Нагадаємо, до Новоукраїнської міської об’єднаної територіальної громади увійшли сама Новоукраїнка, села Звірівка, Новоолександрівка, Яблунівка, Мар’янопіль, Камяний Міст, Сотницька Балка, Аресівка, Воронівка, Єгорівка, Схід та Ульянівка.
e-max.it: your social media marketing partner