Депутат облради про ремонт моргу: Ви на ці гроші людей плануєте оживляти?

,

4056Депутат обласної ради, заступник міського голови Олександрії Людмила Давиденко обурилася тим фактом, що у час, коли бюджетники отримують копійки, влада бездумно витрачає чималі суми на об’єкти, яким ремонт не пече.

– У мене питання до департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації: скажіть, будь ласка, ви на ці гроші людей плануєте оживляти? Чи що ви там плануєте на ці гроші робити? – запитала Давиденко про кошти, виділені на ремонт моргу.

Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Рибальченко уточнив «КП», що ці кошти підуть на виготовлення проектно-кошторисної документації і капремонт приміщень.

Так само на ремонт, але вже навчального закладу, обласна влада виділила ще майже чотири мільйони гривень

– Із освітньої субвенції виділено 3 мільйона 700 тисяч для проведення ремонту в олександрійській гімназії. Навіщо?! Там щороку відбуваються ремонтні роботи, кошти виділяються. Я думаю, що у такий важкий для країни час, коли освітяни не мають можливості отримувати індексацію, відрядні та щорічну допомогу, виділяти такі кошти для ремонтних робіт – не доречно! Якби цей ремонт вкрай був потрібен, то зрозуміло. Але там приміщення знаходиться в чудовому стані. Я кажу, що це нераціональне використання коштів! Натомість мою інформацію спростувати ніхто не може. Обласна рада повинна впливати на вирішення більш важливих проблем, а не займатися лише капітальними ремонтами, – наголосила Давиденко.
e-max.it: your social media marketing partner