В області судять багатодітну матір-одиначку

, КП

4061Оксану Орел із Капітанівки Новомиргородського району, яка самотужки виховує чотирьох неповнолітніх дітей – двох хлопчиків і двох дівчаток, можуть ув’язнити на шість років за побиття подруги. І хоча сама Оксана запевняє, що нікого не чіпала й каже, що має алібі, її подруга вперто наполягає на протилежному і домагається тюрми для кривдниці.

Оксана розповідає, що майже два роки тому до її будинку увірвалися правоохоронці та звинуватили в нападі на односелицю – Ганну Нужденко.

– Мене звинуватили, що я нібито пробила їй голову, і вона потрапила до реанімації. Жодного доказу немає, жодного свідка, навіть одяг не взяли на експертизу. Я її не била, – запевняє жінка у сюжеті «НТН» і зауважує, що на момент скоєння злочину має алібі – того вечора, була вдома, бо телилася корова.

– Я вийшла, вона була напідпитку, приревнувала до свого співмешканця й почала бити. Била не тільки руками та ногами, а ще й битою. Через неї я отримала струс мозку, черепно­мозкову, забиття та інші травми. Я винувата, що вона дурна? Хай тепер відповідає, мені її не шкода. Чого б я її обмовляла, коли в неї четверо дітей, – розповідає свій варіант розвитку подій Ганна.

У Новомиргородському відділі поліції «КП» заявили, що попри всі версії, крапку у справі поставить суд. Втім, коли він відбудеться – поки не відомо. Кажуть, суддя захворіла.

А поки Оксана чекає на вирок, переживають за свою маму і діти. Малі зазнаються, що найбільше, чого нині бояться – несправедливо втратити найріднішу людину.
e-max.it: your social media marketing partner