Ларін: Уряд продовжує тарифний геноцид українців

,

3704Народний депутат від «Опозиційного блоку» Сергій Ларін переконаний, непомірними комунальними тарифами уряд влаштував геноцид українців. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Торік понад п’ять мільйонів сімей були не в змозі платити за світло, воду і газ. З початку цього року мільйон сімей звернулися за субсидіями. А це ще ж не всі тарифи підняли! За тиждень у півтора раза здорожчає газ і на 80% – опалення. У вересні знову на 20% зростуть тарифи на електроенергію, – звертає увагу парламентарій. – При цьому Яценюк звітує, що вже зараз середній розмір субсидії (1400 гривень) перевищує прожитковий мінімум (1330 гривень). Більше шести мільйонів сімей (приблизно 20 мільйонів українців) зробили жебраками! Це досягнення?!!»

Ларін переконаний, не можна підвищувати платежі, роздмухувати інфляцію і при цьому не збільшувати зарплати і пенсії.

«Зараз обіцяють накинути 6% до соцвиплат. З такими підвищеннями мінімальна зарплата в Україні сягне ста доларів років через п’ять, – наголошує політик і апелює до запропонованого урядом нового споживчого «кошика». – За такої соціально-орієнтованої політики влада продовжує вважати, що людям досить 22 грами м'яса, 5 грамів гречки і півсклянки молока на добу, носити одні чоботи 3 роки і митися раз на місяць! Це реформи?!!»

«Це не реформатори, це ДЕформатори, і їхнє місце на звалищі історії. У кращому разі!» – заявляє Сергій Ларін.

Згідно зі статистичними даними, на початок 2015 року на Кіровоградщині 60857 сімей звернулися за субсидіями. На початок 2016 року цей показник зріс утричі – до 194039 сімей.
e-max.it: your social media marketing partner