У Помічній біля дитсадка перекинулася машина з аміачною водою

,

4069Біля Помічнянського дитячого садка №2 стався витік концентрованої аміачної води із бочки, яка випала з кузова вантажівки. Перед цим у вантажного автомобіля відлетіло колесо. Про це «КП» повідомила тамтешня жителька Олена сьогодні, 29 березня.

– Подія сталася після дев’ятої ранку біля дитячого садочка. Кажуть, що приблизно п’ять тонн вилилося на територію садочка. Одразу евакуювали учнів із школи, яка знаходиться поряд, і дітей із садочка. Приїхали рятувальники, заливали те місце водою. Наче в повітрі ніякого запаху не чути, – розповіла жінка.

Тим часом надзвичайники повідомляють, що загрози населенню і навколишньому середовищу аварія не становить.

«З платформи автомобіля «ЗІЛ» впала ємність, у якій містилося 5 тонн аміачної води. Речовина використовується для підживлення рослин азотом, в результаті перекидання стався витік близько 500 літрів добрива. До місця події залучалося відділення на автоцистерні Державної пожежно-рятувальної частини №16 міста Помічна. На даний час витік рідини з ємності ліквідовано. Місце розливу обваловане та пролите водою. Загрози населенню та навколишньому середовищу немає», – наголосили в обласному управлінні ДСНС.
e-max.it: your social media marketing partner