Олександрійський завод «ЕТАЛ» виставили на продаж

,

4109Олександрійське діюче підприємство, науково-виробниче об'єднання «Етал», яке належить ТОВ «Новокаховський завод великих електричних машин», три дні тому виставили на продаж. Відповідне оголошення з’явилося на сайті нерухомості і автопродажів RIA.com, пише «Моя Олександрія».

У повідомленні говориться про продаж діючого підприємства в Кіровоградській області по виробництву контактної апаратури, друкованих плат і низьковольтних комплектних пристроїв.

Зокрема, за підприємство просять 10 мільйонів доларів.

Проте виконавчий директор «ЕТАЛу» Володимир Коссе про продаж заводу нічого не знає.

– Ну, продають, нехай продають. А хто продає? Банк? Нехай продають. Я так думаю, що вони хочуть продати те майно, яке у них в заставі. Як одна частина майна не може працювати без іншого, так і інша – без першої. Ну, вважають за потрібне, нехай продають, – наголосив він.

Нагадаємо, підприємство засноване в 1954 році. Напрями діяльності: виробництво контактної апаратури, друкованих плат, електрощитового обладнання. Також підприємство випускає вузли для атомних електростанцій і морських суден. Кількість працівників сьогодні становить близько 800 осіб.
e-max.it: your social media marketing partner