У Світловодському районі пенсіонеру розбили голову і забрали ікони

,

4113У селі Захарівка Світловодського району троє в масках вдерлися вночі до будинку 81-річного Івана Дегула і жорстоко побили його. Чоловіки забрали сім тисяч гривень і дві старі ікони, пише «Gazeta.ua».

– Вранці до мене подзвонив сусід Івана Афанасійовича, розказав, що вночі на дідуся напали і побили. Я відразу поїхав до нього, він живе сам. Сусіди є лише з однієї сторони. Іван Афанасійович вийшов з хати. В нього була розбита голова, побите обличчя. Я відразу викликав оперативну групу. Дідусь розповів, що нападників було троє. Усі в масках. Собака в дворі є, але вони її закрили в будці. Вибили вікно і відкрили двері, – розповів сільський голова 31-річний Віктор Гарбуз.

Злочинці викрутили у веранді лампочку. На шум вийшов господар. Хотів вернутися по ліхтарик. В цей момент йому нанесли удари по голові і потягли в хату.

– Дідусь розповів, що нападники були досить таки міцної статури, віком від 25 до 35 років. В хаті зв'язали руки і заклеїли скетчем рот. Почали вимагати, щоб показав, де лежать гроші. Він вказав на місця. Вони забрали ще зі стіни дві старі ікони. Я не знаю, чи мають вони якусь цінність, але вони йому дісталися ще від матері. Злочинці прихопили ще електричну машину для стрижки. Я возив дідуся на обстеження. Окрім травм голови й обличчя, в нього поламані семеро ребер, – сказав Микитенко.

Нападників поки що не знайшли.
e-max.it: your social media marketing partner