Кіровоградці закликають запитати їх, як перейменувати місто

,

4120Жителі Кіровограда дали старт новому флешмобу, яким закликають запитати у них, як перейменувати місто. Ідейником флешмобу став гендиректор каналу «Кіровоград» Вадим Мурований.

«(…) Я давно звик, що в цій країні словом «демократія» може називатися, що завгодно – від знесення пам’ятників і до відвертого бандитизму. Але коли мене запитують, як це наше місто можна перейменувати, не запитуючи його жителів???? Хто вони такі, ці великі вчені із пріснопам’ятного інституту, або члени верховнорадного комітету? Що це взагалі, ця «державницька позиція»? Який її номер в Камасутрі? У легітимності тої, чи іншої назви мене може переконати лише одне – думка більшості жителів ЦЬОГО МІСТА! Страшно проводити референдум, перебуваючи у вище зазначеній позі? Проведіть соціологічне дослідження! І нехай його проведуть не кіровоградські соціологи, хай навіть не київські! Хай європейські, американські, японські… проведіть не одне дослідження а декілька! Простежте, щоб ніхто по декілька разів не відповідав на запитання! Так, це коштує грошей, але воно того варте! Готовий пожертвувати грошей на це опитування! І чесне слово, я зі спокійною душею прийму будь-яку із назв, яка переможе. Вважайте це флешмобом!», - написав Мурований у Facebook сьогодні, 2 квітня.

 

Нагадаємо, торік восени відбулося опитування, результати якого показали, що кіровоградці підтримують повернення історичної назви місту - Єлисаветград.

e-max.it: your social media marketing partner