У Долинській учні 1-4 класів залишилися без харчування – заява батьків

,

4139Батьки учнів 1-4 класів опублікували відритого листа до влади, у якому виказали стурбованість тим фактом, що діти залишилися без харчування, оскільки міськрада не виділила на це кошти, пише сайт міста Долинська.

«Шановна владо! Ми, батьки, стурбовані, що з квітня-місяця 2016 року, відсутні кошти для харчування учнів 1-4 класів міста, а тому звернулися, як виборці, до депутатів Долинської міської ради з проханням допомогти нам у вирішенні питання стосовно виділення коштів на гаряче харчування для учнів початкової школи.

Прикро, що підтримки не отримали. Нас не допустили на засідання сесії міської ради, а проблему харчування дітей було винесено на розгляд в переліку питань «Різне».

Звичайно, можна знайти багато пояснень та причин відсутності коштів на харчування учнів 1-4-х класів. Але як пояснити це дітям, які практично більшість часу проводять у школі, і для яких, можливо, обід у школі – це єдина можливість гарячого харчування.

Більшість сімей нашого міста знаходиться у складних фінансових умовах і не мають можливості самостійно оплачувати харчування дітей.

То чи маємо ми залишати це питання відкритим? Напевно – ні, бо мова йде про здоров’я майбутнього нашої Держави, міста.

Тож давайте не гаслами, а конкретними справами піклуватися про наших дітей!», – йдеться у заяві.

Сесія міської ради відбулася 25 березня.

Втім питання забезпечення харчуванням дітей не вирішене і досі.

Нагадаємо, мером Долинської є Віра Тернавська («Батьківщина»). 
e-max.it: your social media marketing partner