Суд випустив Лозинського на свободу в день його народження

,

4144Апеляційний суд Київської області підтвердив законність умовно-дострокового звільнення від відбування покарання колишнього народного депутата Віктора Лозінського, засудженого за вбивство, повідомляє «Страна.ua» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Колегія суддів Апеляційного суду Київської області своєю ухвалою залишила без змін рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області про умовно-дострокове звільнення Віктора Лозинського від відбування покарання. Сьогодні Лозінському якраз виповнилося 52 роки.

Нагадаємо, у лютому 2016 р Бориспільський міськрайонний суд Київської області підтримав клопотання захисту екс-нардепа Віктора Лозінського про його умовно-дострокове звільнення на підставі «закону Савченко» про залік одного дня в СІЗО за два дні відбування покарання за вироком суду.

1 березня прокуратура Київської області подала апеляційну скаргу на рішення суду по умовно-дострокового звільнення Лозінського на підставі «закону Савченко».

20 квітня 2011 р Дніпровський райсуд Києва засудив Лозінського до 15 років позбавлення волі за вбивство громадянина Валерія Олійника в мисливських угіддях в Голованівському районі Кіровоградської області 16 червня 2009 р

9 квітня 2012 р Апеляційний суд Києва пом'якшив вирок Лозінському, зменшивши термін покарання до 14 років.

У березні 2013 року Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справах переглянув справу Лозінського. Суд перекваліфікував статтю звинувачення з умисного вбивства на заподіяння тяжких тілесних ушкоджень і призначив нове покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.
e-max.it: your social media marketing partner