Недобудову біля Полтавського ринку у Кіровограді хочуть перетворити на торгівельно-розважальний комплекс

,

4145З недобудованого п’ятиповерхового будинку по вулиці Кропивницького підприємство-забудовник хоче зробити торгівельно-розважальний комплекс, повідомили в міськраді сьогодні, 6 квітня.

Раніше міська рада виділила орендарям цю землю під будівництво 16-поверхового житлового будинку. Однак завершити будівництво не вдалося через судову тяганину з генпідрядником, які тривали з 2008 року і тільки зараз закінчилися.

Тепер акціонери знайшли інвестора зі Швеції, який згоден вкласти кошти в цю будівлю, але за умови, що замість житлової багатоповерхівки на місці недобудови з’явиться торгівельно-розважальний комплекс, розрахований у першу чергу на дітей.

За словами представника підприємства-забудовника, там планується зробити каток, ігрові кімнати та інші розваги для маленьких кіровоградців.

Проте у міській раді відмовили підприємству змінити цільове призначення земельної ділянки під цією недобудовою, оскільки раніше управління архітектури та містобудування погодило проект на будівництво там саме житлового будинку.

У цьому проекті також наголошувалося про заборону зміни цільового призначення.

Забудовники констатують, що попри відмову, на місці недобудови не з’явиться житловий комплекс, бо за їхніми підрахунками, ціна на квартири буде зависокою, тому кіровоградці не зможуть їх придбати.
e-max.it: your social media marketing partner