Кіровоградський боєць більше року не міг отримати посвідчення УБД

, Олена Сідорова

2214Демобілізованому старшому солдату, стрільцю 79 окремої аеромобільної бригади Віталію Владимирову, який більше року не міг отримати статус учасника бойових дій через помилку в документах, нарешті видали посвідчення.

Як писала «КП», проблема виникла через помилку у документах, яку допустили у генеральному штабі сектора «Б» при видачі наказу про підтвердження участі у бойових діях.

Аби отримати посвідчення, Віталій зібрав для цього необхідний пакет документів.

– У всіх документах, окрім одного наказу, моє прізвище написано правильно, – розповідав тоді Віталій. – А в наказі у штабі сектора «Б» замість «Владимиров» написали «Володимиров», а потім гарненько підчистили і відправили на військову частину. Я там був, а моє правильне прізвище в штабі не значиться.

Саме через цю довідку і затягувалася видача посвідчення.

– Проблема довго не могла вирішитися, – каже боєць. – В міському військкоматі мені казали, що за правильними документами треба їхати в зону АТО. Ми вирішили звернутися до безкоштовного адвоката. Проте справа з місця не рушила. Потім ми взяли іншого адвоката, який підготував усі необхідні запити і розіслав їх до Миколаєва та на наш військкомат. До суду справа не дійшла. А 18 березня таки видали посвідчення. Тому скоро буду користуватися пільгами, якими не міг скористатися весь цей час.
e-max.it: your social media marketing partner