Голімбієвський написав заяву на складання мандата

,

4178Голова Голованівської райдержадміністрації Олег Голімбієвський написав заяву на складання з себе повноважень депутата районної ради. Відповідний проект рішення вже опублікований на сайті райради.

«1. Припинити достроково повноваження депутата Голованівської районної ради сьомого скликання Голімбієвського Олега Дмитровича, у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

2. Надіслати дане рішення Голованівській районній виборчій комісії для прийняття рішення про визнання обраним депутатом в багатомандатному виборчому окрузі наступного за черговістю кандидата в депутати від Голованівської районної організації політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

3. Внести зміни до рішення районної ради від 9 грудня 2015 року № 10 «Про обрання постійних комісій районної ради VII скликання» виключивши зі складу постійної комісії з питань бюджету, фінансів, управління комунальною власністю та соціально-економічного розвитку депутата районної ради Голімбієвського Олега Дмитровича.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами та боротьби з корупцією», – сказано у документі.

Нагадаємо, з 1 травня набуває чинності закон «Про державну службу», відповідно до якого депутатський мандат у голови РДА вважатиметься корупцією.
e-max.it: your social media marketing partner