Вбивцю своєї 8-річної похресниці можуть довічно ув’язнити

, Олена Сідорова

4194Чоловікові, якого підозрюють у вбивстві та розчленуванні своєї восьмирічної похресниці в гаражі приватного будинку вчора, 8 квітня, загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення, повідомляють в обласній поліції.

«Після споєння злочину зловмисник з місця події втік. Розшукати чоловіка працівникам поліції вдалося вже за кілька годин. В даний час особу затримано в порядку статті 208 Кримінального кодексу України за підозрою у скоєнні злочину. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення обставин події та мотивів злочину. За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення», – повідомили в поліції.

Нагадаємо, вбивцю розшукували з учорашнього вечора, 8 квітня.

 

«Батько дитини зустрів його усього в крові, а той сказав, що ондатру спіймав і розробляв, а сам його дитину вбивав!», – писала вчора на своїй сторінці у Facebook журналістка Віра Шестакова.

e-max.it: your social media marketing partner