Ларін не голосуватиме за відставку Яценюка: Коли погано грає театр, змінюють не декорації, а трупу!

,

larin2Народний депутат від «Опозиційного блоку» Сергій Ларін не голосуватиме за відставку прем’єра Арсенія Яценюка, заявив він у Facebook, сьогодні, 11 квітня.

Зокрема своє рішення Ларін аргументував тим, що не має значення, хто прийде на зміну Яценюку, адже він все-одно реалізовуватиме тож самий курс.

«Коли погано грає театр, змінюють не декорації, а трупу. А трупа – це сьогодні не тільки Кабмін, а й Верховна Рада.
Не буде Яценюка, буде Гройсман, Ляшко... Хтось інший, хто все-одно реалізовуватиме той самий курс.
Вони навіть не усвідомлюють, що це не тільки Яценюк винен в кризі. Вони винні всі разом! Ця коаліція приймала закони зі знищення економіки. Ця коаліція підвищувала тарифи. Ця коаліція відбирала пільги у чорнобильців та матерів-одиначок. Забирала останні копійки у працюючих пенсіонерів. А всі ці ідеї потім реалізовував Кабмін. Ваш прем'єр-камікадзе виконував волю вашої ж коаліції!
Це були не реформи. Це зростання безробіття і злидні. Це не боротьба з корупцією, а спроба замилити очі Заходу. Це не війна, а спосіб збагачення і ухилення від відповідальності», – пише Ларін і додає, що Яценюк піде, а курс на знищення країни яким був, таким і залишиться.

Парламентарій наголошує, зміна осіб, не змінить важку ситуацію в країні.

«І тоді, і зараз я свідомо не голосую за відставку Яценюка. Зміна осіб не змінить важку ситуацію. У державі не буде росту економіки, поки вони не зрозуміють, що Україна – це вугілля, металургія, ракети, літаки, машинобудування... А не сировина, яку у нас купують з принизливими квотами, – заявляє він і підкреслює, що Україні сьогодні потрібен не новий Яценюк, а тільки повне перезавантаження і влади, і мізків.
e-max.it: your social media marketing partner