«Свобода»: Горбунов обманув кіровоградців

,

4203Заступник голови обласної ради, «свободівець» Ігор Степура заявляє, що народний депутат Олександр Горбунов обманув кіровоградців – ніякого виїзного засідання Бюджетного комітету Верховної ради не було!

Зокрема, «свободівець» пояснює, що із 28 нардепів Комітету, у Кіровоград приїхало всього 8.

«Якби це було так, то всі члени бюджетного Комітету ВРУ отримали би порядок денний засідання, відповідні запрошення, що забезпечило б явку народних депутатів, щоб утворити кворум для прийняття можливих рішень. 7 квітня 2016 року в малій залі Кіровоградської ОДА, під час проведення цього заходу, не було не те що кворуму, але й 30% від усього складу бюджетного Комітету ВРУ. Дуже прикро, але маємо сказати, що це була така собі «розважальна прогулянка» народних депутатів до Кіровограда, – цитує Степуру прес-служба обласної «Свободи». – Постає питання: а для чого тоді зібралася вся громада, зокрема – представники державної вертикалі влади та органів місцевого самоврядування? Очевидно, в даному випадку організатори скористалися певного роду інформаційним шахрайством та видали бажане за дійсне».

Степура каже, що аналогічні рандеву нардепи влаштували вже у восьми регіонах.

«Я так зрозумів, що у такому форматі політичного піару партій, рейтинги яких різко впали, відбулася кожна з вищезазначених зустрічей. Так само, як і кіровоградці, були обдурені люди з інших обласних центрів та їхні органи місцевого самоврядування. У Кіровограді ж це й справді було схоже на рятівне коло «любих друзів», які мають на меті врятувати рейтинг Горбунова і компанії», – коментує «свободівець».
e-max.it: your social media marketing partner