Кузьменко взяв в Антикорупційну раду при ОДА тих, хто хотів його люструвати

,

4264Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко підписав розпорядження «Про новий склад Антикорупційної ради при облдержадміністрації» у вівторок, 5 квітня. Співголовами Ради стало обласне керівництво – голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова облради Олександр Чорноіваненко, а також голова Громадської ради Олександр Гавриленко, пише «Кіровоград24».

Нагадаємо, 18 вересня 2014 року відбувалася сесія обласної ради, на якій мали представити новопризначеного голову облдержадміністрації Сергія Кузьменка. На площі зібрався мітинг проти цього призначення і десятки активістів увійшли до сесійної зали облради, де, фактично, заблокували її роботу, вимагаючи проголосувати питання про недовіру Сергію Кузьменку.

Зокрема, серед найактивніших були нинішні члени Антикорупційної ради при ОДА: Микола Гречуха, Олег Копил, Андрій Лаврусь, Андрій Максюта, Сергій Михальонок. Більше того, підозрюють, що одним з натхненників був тодішній і теперішній голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, який теж значиться серед антикорупціонерів. А, зокрема, Сергій Михальонок, в коментарі для сайту «Гречка», тоді сказав таке: 

– Те, що відбувалося вчора в ОДА – це крик душі кіровоградців, – сказав в коментарі для сайту «Гречка» Сергій Михальонок. – Люди не можуть погодитися з цим. А ще – це пряме порушення закону про люстрацію, який Президент обіцяє підписати завтра, 10 жовтня. І є всі підстави говорити, що Кузьменко саме та людина, яка підпадає під дію цього закону. Мені не зрозуміло, чому Президент робить такі провокації в Кіровограді.
e-max.it: your social media marketing partner