У Кіровограді 70 військовослужбовців отримають квартири

, КП

4273Квартири у новозбудованому будинку, який знаходиться на вулиці Попова 16/17, військовослужбовці зможуть отримати вже цього літа, повідомив очільник області Сергій Кузьменко.

Будівництво цієї багатоповерхівки за браком коштів було призупинено у 2010 році.

Наразі квартири майже готові для заселення. Залишилося лише виконати оздоблювальні роботи – фарбування, оклеювання шпалерами, встановлення внутрішніх дверей та батарей опалення, а також проведення робіт із зовнішнього утеплення будівлі та благоустрою прилеглої території. Для завершення будівельних робіт та введення будинку в експлуатацію необхідно більше семи мільйонів гривень.

– В разі наявності необхідних коштів підрядник готовий вже за два місяці завершити будівництво. А отже, влітку нинішнього року наші військовослужбовці отримають власне житло. Я вже дав відповідне доручення військовому комісару області та керівництву третього полку спеціального призначення, щоб вони розглянули питання стосовно тих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції та потребують вирішення житлового питання, аби вони мали можливість якомога швидше отримати власне житло, – сказав Кузьменко.
e-max.it: your social media marketing partner