У Новгородці відбувся фестиваль-конкурс «Калиновий спів» (ФОТО)

, Олена Сідорова

4321У Новгородківському районному будинку культури відбувся ХХV районний тур Всеукраїнського свята вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів» у п’ятницю, 15 квітня, пишуть «Новгородківські вісті».

У звіті взяли участь колективи десять клубних закладів Новгородківського району, а саме: Новгородківської, Петрокорбівської, Верблюзької, Куцівської, Спасівської, Новомиколаївської, Новоандріївської, Вершино-Кам'янської, Інгуло-Кам'янської та Митрофанівської територіальних громад.

Учасників мистецького заходу та присутніх у залі глядачів привітали перший заступник райдержадміністрації Сергій Краснюк та начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини РДА Лілія Бойко.

Нагадаємо, фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів» започаткований у 1992 році в першу річницю незалежності України. За роки свого існування він став наймасовішим та найпопулярнішим культурно-мистецьким заходом регіону. Щороку фестиваль залучає до пісенного мистецтва більше двох тисяч аматорів Кіровоградщини та гостей з інших областей України.

 

4322

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4323

 

 

 4325

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4326

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4327

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4328

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4329

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4330

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4331 4324

e-max.it: your social media marketing partner