У Кіровограді буде три передвеликодні ярмарки

,

4334В обласному центрі перед Великоднем проведуть святкові ярмарки біля міської ради та в двох мікрорайонах Кіровограда, повідомили в міськраді сьогодні, 19 квітня.

У суботу, 23 квітня, ярмаркуватимуть перед приміщенням міської ради. У рамках заходу, окрім продажу 45 підприємцями продовольчих товарів, пройде флешмоб та виставка-фестиваль закладів освіти «Величне свято Великодня». На цій виставці кіровоградські школярі представлять кошики з власноруч зробленою сувенірною продукцією та солодощами, які згодом будуть передані нашим захисникам у зону АТО.

Цього року вирішили поярмаркувати і в мікрорайонах. Так, у п’ятницю, 22 квітня, відбудеться відкриття торгівельно-ярмаркового майданчику в мікрорайоні Новомиколаївка біля заводу «Гідросила» (вулиця Братиславська, 7 Б), який після цього працюватиме постійно.

У передвеликодню п’ятницю, 29 квітня, товаровиробники представлять свою продукцію біля ринку Шахтарського, що знаходиться біля 16-ї школи по провулку Фортечному.

У міськраді розповіли, що цінова політика наразі ще узгоджується, але водночас запевнили, що ціни будуть нижчими ніж в супермаркетах міста.

Раніше «КП» повідомляла, що великодні ярмарки у Кіровограді проведуть не тільки в центрі міста, а й у мікрорайонах.
e-max.it: your social media marketing partner