Наступного тижня у Кіровограді демонтують чотири МАФи

,

4353Комісія з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально–культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності прийняла рішення про демонтаж чотирьох тимчасових споруд, повідомили в міськраді сьогодні, 19 квітня.

Згідно з рішенням комісії, наступного тижня демонтують тимчасову споруду, що знаходиться на розі вулиць Академіка Корольова та Бєляєва. Раніше цей МАФ згорів, тепер біля нього повно сміття, тож тамтешні жителі просили міську владу знести його. Наразі немає інформації ні про власника кіоску, ні про наявність документів на розміщення цієї тимчасової споруди.

Приберуть і два МАФи біля будинку за адресою вулиця Добровольського,15. З цим проханням до міської влади звернулися власники земельних ділянок, на яких встановлені ці тимчасові споруди. Ці кіровоградці навіть згодні знести МАФи власними силами за свій рахунок.

Демонтують і незаконно встановлену на землі комунальної власності торгову точку по вулиці Волкова в районі Новоолексіївки.

Про демонтаж тимчасових споруд їхніх власників повідомлять листом. Якщо вони в триденний термін не приберуть їх самостійно, то їм «допоможе» КП «Кіровоград-Благоустрій».
e-max.it: your social media marketing partner