Пенітенціарії припускають, що вбивця-сатаніст вмер біологічною смертю

, Олена Сідорова

4202Сергій Шипулін, який убив і розчленував свою семирічну похресницю, вмер біологічною смертю, припускають у пенітенціарній службі області.

– Під час вечірнього огляду – о 19:35 – молодший інспектор виявив Сергій Шипуліна, який не реагував на зауваження. Інспектор викликав фельдшера і швидку медичну допомогу. Незважаючи на проведені реанімаційні заходи, лікарі констатували біологічну смерть о 20:10. Про суїцид мова не йде. По даному факту викликали слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції, яка задокументувала вищезазначений факт. Тіло на даний час забрали в Бюро судово-медичної експертизи для проведення розтину та встановлення остаточного діагнозу смерті, – сказала «КП» старший Інспектор у зв’язках із ЗМІ та громадскістю Анна Бережньова.

Як повідомляла «КП» з посиланням на джерело в правоохоронних органах, за попередніми даними, Шипулін наклав на себе руки.

Нагадаємо, 11 квітня Ленінський районний суд Кіровограда обрав Сергію Шипуліну, якого звинувачують у жорстокому вбивстві своєї семирічної похресниці, обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці.

Як повідомляла адвокат підозрюваного, в перші дні перебування під вартою Шипулін вже намагався повіситися.

Нагадаємо, 39-річний кіровоградець Сергій Шипулін жорстоко вбив свою семирічну похресницю, а потім її розчленував. Убивцю затримали вночі в неділю біля власного будинку, попередньо влаштувавши засідку.
e-max.it: your social media marketing partner