У Кіровограді триває суд над виродком, який їздив по собаці машиною

, Олена Сідорова

2613У Кіровському районному суді Кіровограда відбулося друге засідання по справі за жорстоке поводження з тваринами, сьогодні, 20 квітня.

Зокрема в суді слухається справа за заявою громадської організації «Щасливий пес» щодо кіровоградця, який, за словами свідків, будучи п’яним, спеціально раз за разом на тротуарі переїздив машиною сплячу собаку.

– П’яний негідник машиною переїхав собаку, що спала на тротуарі, і навмисне зробив це кілька разів. Одна з продавчинь магазину, біля якого це сталося, вступила в бійку з цим покидьком. Їй на підмогу кинулися люди, які чекали на зупинці. Вони витягнули п'яного водія, намагалися його надоумити... А п’яні дівки в машині радісно сміялися! Повна деградація... Ліза з дівчатами з магазину перенесли собаку в безпечне місце, подзвонили в ДАІ, – повідомила тоді кіровоградка Євгенія Цапенко на своїй сторінці у Facebook.

На суді обвинувачений визнав, що здійснив наїзд на собаку, однак заявив, що це сталося випадково. Водночас він божиться, що тоді був тверезий.

– Для того, щоб зламати собаці хребет, її треба було добряче переїхати, – наголосив у ході засідання свідок – один із кращих ветеринарів Кіровограда Сергій Яротнік.

– Я переходила дорогу, почула нестерпний крик собаки. Потім побачила, що під лівим переднім колесом машини лежить собака, а машина намагається переїхати її туди-сюди. Собака кричала. Рази три-чотири машина намагалася переїхати. Люди підбігли, витягли водія, який був у неадекватному стані. Далі водій одразу поїхав і навіть не допоміг, – засвідчила у суді жителька міста Юлія.

Однак на прохання прокурора Тетяни Чеботарьової суд прийняв рішення перенести засідання, мотивуючи тим, що не з’явилися усі свідки. Зокрема, з боку відповідача.

Нагадаємо, інцидент стався торік у грудні.

Внаслідок наїзду собака отримала численні травми, в тому числі перелом хребта і кінцівок.
e-max.it: your social media marketing partner