Волонтери забрали половину з трьох десятків котів, які жили в будинку кіровоградки

, Олена Сідорова

4376Волонтери громадської організації захисту тварин «БІМ» забрали на перетримку половину котів, про яких нещодавно писала «КП». Тварин тримала кіровоградка в будинку своєї знайомої на Великій Балці кілька місяців. Про це на своїй сторінці у Facebook написала керівник організації Тетяна Кучерява сьогодні, 21 квітня.

 «Вчора зателефонував господар будинку і в ультимативній формі зажадав, щоб забрали всіх кішок, інакше ввечері він принесе отруєну ковбасу і вивезе трупи в мішках. Котики всі дуже ручні і дуже голодні. Сусідка цього чоловіка порахувала кількість тварин. Їх виявилося 12. Ми просили час хоча б до суботи, але ні на які поступки господар не йшов. В результаті було прийнято рішення забирати їх у той же день», – пише волонтер.  

«Тепер у нас десять нових жителів. Чотири вагітних кішки сьогодні будуть стерилізовані. Одну кішку-мамку з двома триденними кошенятами стерилізують після роздачі кошенят. І шість хлопчиків. Всі молоді. Будуть стерилізовані в суботу. Когось з котиків не знайшли. Всі брудні, голодні, в ранах і в блохах. І в шоці. Але всі ручні», – додала Тетяна.

Зараз волонтери просять допомогти перетримкою, кормом, клітками для перенесення.

 

Телефон волонтера 095-467-56-19 (Тетяна).


Допомогти також можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 4731 2171 1119 1092 (Смульська (Корда) Євгенія Михайлівна).

4375

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4377

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4378

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4379

 

e-max.it: your social media marketing partner