Вночі у Кіровограді пролунав гучний вибух

, Олена Сідорова

4389На вулиці Великій Перспективній біля будинку 10 біля входу в магазин «Тачки» (зупинка «агентство аерофлоту») прогримів сильний вибух сьогодні, 21 квітня. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Максим Сінченко.

«Був підірваний невідомий пристрій або вибухова суміш. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав, а вікна навколишніх будинків лишились цілі. Зазнали пошкоджень вікна магазину «Тачки» та вікна офісу адвоката, який знаходиться над магазином. На місті вибуху ще декілька хвилин горів вогонь, але він не перекинувся на будинок та магазин «Тачки». За викликом на місце прибули пожежники, поліція, швидка допомога», – написав він.

В обласній поліції повідомили «КП», що на місці події знайшли камінь та залишки піротехнічного виробу.

– Повідомлення про те, що люди почули гучний звук на вулиці, до поліції надійшло о 3:38 ночі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Було проведено огляд місця події. З’ясувалося, що невідомі особи пошкодили скло приміщення одного з офісів. На місці виявили залишки піротехнічного виробу, – прoкoментувала керівник сектoру кoмунікацій oбласної поліції Віталіна Бевзенкo.

Інформацію за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 194 Кримінального кодексу України (навмисне пошкодження майна). 

 

4388

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4387

 

e-max.it: your social media marketing partner