Ларін: Новий прем'єр уже зараз поспішає доробити те, що не встиг попередній

,

4403Народний депутат від «Опозиційного блоку» Сергій Ларін, вважає, що новий уряд, як і попередній, знищує країну і людей. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я не голосував за відставку Яценюка, бо казав, що замінивши одного Яценюка на іншого, нічого не зміниться.
Новий прем'єр уже зараз поспішає доробити те, що не встиг попередній. Разом із недокоаліцією «новий Кабмін» із 1 травня підвищить ціни на газ мінімум у півтора рази і введе абонплату за користування газовими мережами. Цей же «новий Кабмін» збирається збільшити ПДВ на ліки з 7% до 21%, щоб вони стали ще більш недоступними для людей. «Новий Кабмін» готується повністю скасувати пільги з відшкодування ПДВ для аграріїв. Бо інакше МВФ не дасть кредит і тоді розкрадати буде нічого.
Зате ніхто не відмовився від планів зі знищення сіл, ніхто не відмовився від думки закривати школи та лікарні. Ніхто не поспішає скасовувати оподаткування пенсій.
Вкотре повторюю – нинішня влада непідзвітна народу. Вона підзвітна тим, кому служить, тим, хто її утримує, хто дає кредити, а не просто гроші. Тим, хто дає їм право на свавілля під гаслами про демократію. Процес знищення країни і людей успішно триває», – переконаний парламентарій.
e-max.it: your social media marketing partner