Шестирічній Сашуні з Ульяновки терміново потрібна допомога

, КП

4404Саша Шевчук з Ульяновки вкрай потребує фінансової допомоги. Дівчинка має вроджену ваду розвитку спинного мозку, порушення тазових органів, нетримання сечі та калу, ниркову недостатність, двосторонній уретерогідронефроз, хронічний пієлонефрит. Дівчинку виховує лише мама. Коштів на лікування дитини потрібно чимало і їх хронічно не вистачає!

– Сашуня народилася із спино-мозковою грижею. Через 5 днів її прооперували в Києві. Лікарі не давали гарантії. Казали, у 80% такі діти не ходять. На перев'язці по халатності розірвали шов, потім робили пластику. На тому місці тепер жахливий шрам, який тягне тіло. В 9 місяців я звернула увагу, що у дитини є проблеми з триманням сечі. В інституті урології виявили вроджену аномалію розвитку сечової системи. Ми щороку лежали в дитячій лікарні, але ніяких зрушень. У чотири роки Сашуні в інституті Шалімова зробили пластику сечових відводів. Але операція не допомогла, а навпаки. Тепер сеча збирається в нирках і руйнує їх. Від цього дитина блює, піднімається висока температура, кожні кілька годин ставлю катетер. Дитина живе на ліках, – розповіла мама дівчинки Анна Шевчук, пише «Gazeta.ua».

Допомогти дівчинці можуть в одній із клінік Ізраїлю, але на це потрібні великі гроші. Лише обстеження коштує понад п’ять тисяч доларів. Але у жінки немає таких грошей. Анна виховує доньку сама, живуть на інвалідну пенсію Саші. Допомогти немає кому

- Через соцмережі я знайшла з подібним діагнозом дитину в Одесі. Її мама розповіла, що вони лікуються вже три роки в Ізраїлі. Я переслала наші обстеження в Ізраїль. Лікарі сказали, що можуть взятися і за наший випадок. Але їм треба буде ще додатково обстежити Сашуню. Нам вислали рахунок на 5,2 тисячі доларів. Плюс нам будуть потрібні кошти на переліт, лікування і проживання. Допомогти мені немає кому. Батько дитини відразу нас покинув. Не допомагає, робить вигляд, що нас не знає. Живемо на інвалідну допомогу дочки. Винаймаємо квартиру. Пробувала трохи працювати. Але з жовтня того року це не можливо. Стан дитини різко погіршився. Ми віримо, що знайдуться добрі і щирі люди, які допоможуть врятувати життя Сашуні, – просить Анна Шевчук.

 
Допомогти можна, перерахувавши кошти на номер карти ПриватБанку 5168 7572 9322 8740 (Шевчук Анна Федорівна) або для допомоги в доларах – 4149 4978 1397 4757. Телефон мами: (098) 297-91-86

e-max.it: your social media marketing partner