Щодня близько півтори сотні кіровоградців змінюють у паспортах назви вулиць

,

3977Протягом трьох тижнів роботи новоствореного відділу реєстрації місця проживання особи сюди щодня з проханням вписати у паспорти нові, некомуністичні назви вулиць звертається близько півтори сотні кіровоградців, повідомили у відомстві сьогодні, 26 квітня.

– Це питання для громадян зараз найактуальніше. Приблизно дві тисячі осіб за три тижні звернулися до нашого відділу з проханням змінити старі назви вулиці. Тільки на одній з восьми дільниць за день може бути близько 30-40 таких звернень, – розповіла начальник відділу реєстрації місця проживання особи Катерина Струк.

До співробітників відділу, які працюють в ЖЕО №1 і ЖЕО №3, кіровоградці з цим проханням приходять найчастіше. Це, за словами Катерини Струк, пов’язано з тим, що в цих районах перейменовано дуже багато вулиць.

Проте не треба так поспішати зі змінами назв вулиць у документах, наголошують у відділі реєстрації. Обов’язковою ця процедура наразі є лише в тому випадку, якщо необхідно отримати новий паспорт громадянина України або ж при оформленні закордонного паспорта.

Нагадаємо, у Кіровограді перейменована кожна шоста вулиця.
e-max.it: your social media marketing partner