Кіровоградського педофіла упіймали у Вільшанському районі

,

13177689 1616908921963898 7776407369242571220 nЧоловіка, який чіплявся до семирічного хлопчика у під’їзді у середмісті Кіровограда, правоохоронці упіймали у Вільшанському районі, сьогодні, 6 травня, повідомив у Facebook Максим Сінченко.

«Тварину, що напала на дитину затримано! Друзі, знайомі, не знайомі, мешканці і не мешканці Кіровограда! Дякую всім за небайдужість! Завдяки Вашій небайдужності та поширенню посту про напад на дитину, нападника затримано. Затримано у Вільшанському районі. Його доставляють в Кіровоград», – написав він.

Тим часом як вдалося з’ясувати «КП», наразі збочинця везуть до Кіровограда. Його доставлять до поліцейського відділку для дачі пояснень.

Втім чи пред’являть чоловікові підозру – не відомо.

 

Як уже повідомляла «КП», до семирічного хлопчика у під’їзді причепився дорослий чоловік. Він почав торкати дитину за геніталії.
Завдяки запису з відеокамер, правоохоронцям передали фото ймовірного педофіла. Також знімки розповсюдили у соцмережах.

Нагадаємо, торік Ленінський районний суд Кіровограда виніс несподіваний вирок у справі про розбещення неповнолітніх. Врахувавши позитивні характеристики обвинуваченого у зґвалтуванні трьох хлопчиків, співробітника АЗС, який нібито був волонтером, суд дав умовний термін.

e-max.it: your social media marketing partner