Ларін привітав кіровоградських ветеранів із Днем Перемоги

,

4574Кіровоградські ветерани отримали привітання із Днем Перемоги від народного депутата Сергія Ларіна, повідомила помічник парламентарія Ліра Ільченко.

– Тим, хто вважає, що держава достатньо зробила і робить для ветеранів, варто сходити до ветеранів в гості, подивитися як вони живуть… А живуть ті, хто 71 рік тому здобув мир, дуже скромно. Втім ветерани не скаржаться й нічого не просять. Єдине, коли до них приїздиш, просять побути ще трохи і діляться спогадами про війну, про перемогу, про пережите... – зазначила Ільченко.

Помічник народного депутата наголошує, сьогодні надзвичайно важливо приділити увагу ветеранам, адже кожен із них свого часу зробив усе, щоб нові покоління жили у мирі.

– Їхній подвиг неоціненний. Більше того, повернувшись з війни, вони не влаштовували мітинги на площах, не вимагали пільг, вони працювали, відбудовували країну, фабрики, заводи… І щоб віддячити ветеранам хоч на соту частину, ми просто зобов’язані дбати про них. Це наш обов’язок, – підкреслила Ільченко і закликала усіх 9 травня прийти на Фортечні вали, щоб вшанувати полеглих і подякувати живим.
e-max.it: your social media marketing partner