В Олександрії у поїзді побилися боєць АТО і майор СБУ

,

4578В Олександрії у купейному вагоні потяга сполученням «Львів-Маріуполь» 25-річний старший солдат з військової частини Волновахи побився з 34-річним майором управління СБУ Донецької області у неділю, 8 травня, пишуть «Олександрійські новини» з посиланням на джерела в правоохоронних органах. Через бійку рух потяга на деякий час затримали.

За попередньою інформацією, перед бійкою чоловіки спільно вживали алкоголь. Після того, як бійці АТО повернулися з перекуру, вони побачили, як співробітник СБУ нишпорить у їхніх особистих речах.

Можливо, що у такий спосіб майор СБУ намагався, як кажуть, «прошмонати» військовиків з метою виявлення заборонених предметів, боєприпасів тощо або щось поцупити.

Такий вчинок правоохоронця обурив бійців АТО, через що майор СБУ отримав від них стусанів.

Обороняючись, співробітник СБУ ще й начебто погрожував військовослужбовцям застосуванням табельної вогнепальної зброї, а саме пістолетом «ПМ», якого витягнув під час бійки.

Через зазначену сутичку олександрійським правоохоронцям довелося на деякий час затримати рух поїзду, госпіталізуючи майора СБУ до неврологічного відділення міської лікарні №1 та проводячи першочергові слідчі дії. Окрім наслідків сильного алкогольного сп'яніння, лікарі попередньо констатували у майора СБУ закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження».
e-max.it: your social media marketing partner