«Опозиційний блок» привітав ветеранів у Голованівському районі

,

4588Депутат Голованівської районної ради від «Опозиційного блоку» Олександр Яровий привітав тамтешніх ветеранів із Днем Перемоги.

– На жаль, із кожним роком ветеранів стає усе менше, але ми пам’ятаємо про подвиг кожного. І наш обов’язок, обов’язок нинішніх поколінь, зберегти цю пам’ять для нащадків. Низький уклін ветеранам! – зазначив Яровий.

Він також звернув увагу, що у районі завдяки зусиллям жителів і досі діє започаткована у 2011 році Сергієм Ларіним регіональна ініціатива «Зірка пам’яті».

– Під час цьогорічних вітань учасників війни мені було дуже приємно спостерігати за тим, що запроваджену нами «Зірку пам'яті» не лише пам'ятають, а й намагаються власними силами (без підтримки органів місцевої влади) підтримувати. Це свідчить про те, що наша спільна робота не була даремною і я всім, хто має до неї відношення, щиро вдячний! – сказав Яровий.

Нагадаємо, у 2011 році тогочасний очільник Кіровоградщини, а сьогодні народний депутат Сергій Ларін започаткував в області регіональну ініціативу «Зірка пам’яті», у центрі уваги якої насамперед були ветерани. У рамках цієї ініціативи вдалося відремонтувати палати в госпіталі для ветеранів, а також створити окремі в районних лікарнях, забезпечити більшу частину учасників війни автомобілями та інше.
e-max.it: your social media marketing partner