Кіровоградців закидають фарбами у п’ятницю 13-го

, Олена Сідорова

4589У Кіровограді на колишній злітно-посадковій смузі, що в районі Новомиколаївки, вперше проведуть найяскравіше свято цієї весни – фестиваль фарб (Holi Fest) у п’ятницю, 13 травня, повідомляють «КП» організатори – студенти Кіровоградської льотної академії Михайло Грекуляк та Антон Бондарєв.

– Плануємо ще зробити дискотеку, буде фото- та відеозйомка, зніматимемо і з квадрокоптера, буде ді-джей, охорона. Вже виявило взяти участь у заході понад 70 людей. Розраховуємо на три сотні бажаючих. Раніше ми влаштовували Open Air. Цього разу, думаємо, буде не менш цікаво. Зі свого боку ми намагаємося все добре організувати, – розповідає один із організаторів Михайло.

Родзинка фесту, як наголошують організатори, – використання фарб українського виробництва.

– Ми закупили 25 кілограмів фарб чотирьох кольорів – червоного, жовтого, зеленого та синього – у львівського виробника. Ті, хто був на подібних заходах, розповідають, що найцікавіше – це замазати фарбою когось, а самому залишитися чистим. Фарб у нас для усіх вистачить, – каже Михайло.  

Фестиваль фарб Холі прийшов з Індії, де він символізує свято зустрічі весни. Щорічно фестиваль збирає сотні тисяч людей. Основна мета – якомога більше розфарбувати себе і оточуючих різнокольоровими фарбами. Вважається, чим більше фарби, тим більше добрих побажань ти отримав.

 

Вартість участі у заході – 50 гривень. До 12 травня квиток коштує 40 гривень.

 

Початок заходу о 17:00. Вибух фарб – о 19:00.

Замовлення квитків та детальніша інформація за телефонами: 099-716-68-18, 093-153-53-32 (Михайло) або 095-635-83-40 (Антон).

e-max.it: your social media marketing partner