Молоді науковці області можуть претендувати на обласну премію

,

4594На Кіровоградщині оголосили конкурс на здобуття обласної премії молодим науковцям, а також конкурс на здобуття стипендії облдержадміністрації та облради для аспірантів та докторантів, повідомляють в облдержадміністрації.

Обласну премію присуджують молодим науковцям області віком до 35 років включно, які працюють в установах, закладах, організаціях, підприємствах області, мають вчений ступінь або вчене звання, зробили особистий внесок у розробку актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного та/або культурного розвитку Кіровоградщини.

І премія – 4350 гривень, ІІ премія – 2900 гривень, ІІІ премія – 1450 гривень.

Окрім того, оголосили конкурс і на здобуття стипендії облдержадміністрації і облради для аспірантів та докторантів, які навчаються у вищих навчальних закладах області.

Стипендія призначається особам віком до 35 років включно, які навчаються в аспірантурі, докторантурі вищих навчальних закладів із відривом або без відриву від виробництва, досягли певних результатів у розробці актуальних наукових проблем, які мають практичне значення для соціально-економічного та/або культурного розвитку області.

Кількість стипендіатів визначається відповідною комісією, загальний обсяг фінансування у 2016 році – три тисячі гривень (виплата разова).

Подання вчених рад вищих навчальних закладів, зборів трудових колективів підприємств, установ, організацій на отримання обласних премій та стипендій необхідно подати до управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації до 18 травня 2016 року.

Положення про стипендії та особливості здійснення фінансування розміщені на сайті управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА у розділі «Освіта Кіровоградщини/Вища освіта і наука області».

Телефон для довідок: (0522) 24-43-90 (Тетяна Побережна).
e-max.it: your social media marketing partner