В Олександрії велосипедисти влаштують собі свято

, Олена Сідорова

4638В Олександрії вперше пройде велодень у суботу, 28 травня. Про це повідомив один з організаторів заходу, автор сайту «Все про спорт в Олександрії» Юрій Кузнєцов, пише «Моя Олександрія».

Велопробіг пройде від райпобуту до Покровської площі і назад до площі Соборної. Потім учасників заїзду чекає невелика розважальна програма і кожен отримає сертифікат учасника. Кількох людей відзначать в номінаціях «Наймолодший учасник», «Найстарший учасник», «Найкрасивіша велосипедистка».

Час старту уточнюється, про це з'явиться додаткова інформація. За словами Кузнєцова, організатори завчасно повідомляють про велосвято, щоб люди дістали з комор велосипеди і привели їх до ладу. Наголошує, що бажано потурбуватися і про засоби захисту: шоломи, налокітники та наколінники вітаються.

– Будь ласка, ніяких швидкостей, наша головна мета – популяризація спорту, – акцентував він.

Нагадаємо, кіровоградці почали підписувати петицію до міської ради, в якій просять розробити та впровадити концепцію розвитку велоінфраструктури. Зараз зібрано 419 підписів із 450 необхідних. До кінця збору підписів залишилося 16 днів.
e-max.it: your social media marketing partner