Нардеп Горбунов подав ще один позов на журналістів

,

3916Народний депутат Олександр Горбунов подав судовий позов на обласний тижневик «Наше місто і село» та депутата Кіровоградської міськради Михайла Демченка, зі слів якого у виданні з’явився матеріал про забудову берегової зони річки Сугоклея. Одночасно Горбунов судиться і з телеканалом «TTV», йдеться у статті газети «Україна-Центр».

В обох випадках приводом для позовів стали журналістські матеріали, в яких ідеться про забудову берегової зони річки Сугоклея в парку Перемоги. Зокрема, у грудні минулого року в газеті вийшла стаття «Тиха Гавань для нардепа. Бізнес по-кіровоградськи, або Як законно відібрати річку у людей».

«Народний депутат просить суд в тому числі визнати дії відповідачів наклепом, зобов'язати їх спростувати відомості, в тому числі – шляхом публікації офіційних вибачень перед позивачем керівника газети і автора статті, а текст спростування попередньо узгодити з Горбуновим. А також стягнути з газети і Михайла Демченка моральну шкоду в розмірі по 100 тисяч гривень з кожного. Перше засідання у справі призначено на 19 травня», – йдеться у статті «УЦ».

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Горбунов позивається на кіровоградський телеканал «ТТV». Приводом для позову став матеріал від 27 листопада 2015 року про суперечливий розподіл між дорожніми об’єктами Кіровограда субвенції із держбюджету.

Інакше кажучи, Горбунов обурився на слова телеканалу, що він пролобіював ремонт дороги до ресторанного комплексу «Тиха гавань», який пов’язують із ним.

За це нардеп вимагає від «TTV» моральної компенсації на 100 тисяч гривень.

Як повідомляла «КП», раніше активісти запевняли, що Олександру Горбунову належить відпочинковий комплекс «Тиха Гавань», до якого дорогу проклали за його клопотання. Проте він запевняє, що бізнес-заклад йому не належить.
e-max.it: your social media marketing partner