Пошуки чоловіка, який побив поні посеред дороги у Кіровограді, особисто контролює начальник поліції

, Олена Сідорова

4646Господарем поні, який побив тварину прямо посеред дороги у Кіровограді, зайнялася поліція. Про це «КП» повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик сьогодні, 13 травня.

– Випадок внесли до Єдиного журналу обліку повідомлень громадян. Зареєстрували його із повідомлень у ЗМІ. Надходило і звернення до поліції з цього приводу. Зараз правоохоронці проводять перевірку, з’ясовуємо, хто господар тварини і обставини, за яких сталася пригода. Вчора були несприятливі погодні умови, тому господар з твариною в парк не виходив. Оскільки завтра вихідні, то він має з’явитися на своєму місці роботи. Тоді правоохоронці з ним поспілкуються, візьмуть покази, знайдуть очевидців. І вже після перевірки буде прийнято рішення, як кваліфікувати його дії: чи то жорстоке поводження з твариною, чи то щось інше, – наголосив він.

Нагадаємо, відео жорстоко поводження із твариною опублікувала на своїй сторінці у Facebook кіровоградська журналістка Олена Кваша. На відео видно, як поні перелякалася транспорту і почала тікати. За це господар віддубасив тварину по голові та корпусу. За інформацією, поні розважає дітлахів у Ковалівському парку.
e-max.it: your social media marketing partner