Савченко пообіцяла допомогти з визволенням кіровоградських військовополонених

, КП

4639Надія Савченко пообіцяла дружинам кіровоградських військовополонених Сергія Глондара та Олександра Корінькова, що допоможе звільнити чоловіків із полону. Про це «КП» повідомила дружина Сергія Глондара – Катерина, сьогодні, 26 травня.


– Сьогодні ми їздили в Київ. Зустрілися з Іриною Геращенко та Юрієм Качановим. Ірина Геращенко запросила на зустріч з нами Надію Савченко. Надія пообіцяла, що як тільки вийде на роботу, з’ясує обставини справи й допоможе нам звільнити чоловіків із полону. Сказала, що оскільки вона була за гратами, то розуміє нас, наших хлопців і нашу проблему, – розповіла Катерина Глондар.

Разом із тим дружини військовополонених передали до посольства Німеччини, Франції та Росії листи-звернення, в яких розповіли про проблему та просять допомоги.

Як уже повідомляла «КП» сьогодні Катерина Глондар та Юлія Корінькова провели мирну акцію біля посольств «Нормандської четвірки».

Нагадаємо, «Нормандська четвірка» – це група високопоставлених представників чотирьох країн – України, Росії, Франції та Німеччини, які беруть участь у дипломатичному врегулюванні ситуації на сході країни.

Як уже повідомляла «КП», кіровоградські спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков утримуються російськими бойовиками уже другий рік поспіль.

З тих пір дружини військовополонених оббивають пороги чиновницьких кабінетів, аби визволити їх. Представники влади футболять жінок від однієї інстанції до іншої.

e-max.it: your social media marketing partner