Сьогодні «Shtorm» встановив четверту веб-камеру в Кіровограді

, Олена Сідорова

4929У Кіровограді місцевий інтернет-провайдер ТОВ «ІСП-Шторм» встановив веб-камеру з видом на пам’ятник Ангелу-охоронцю сьогодні, 1 червня. Раніше «Шторм» встановив дві камери на площі Героїв Майдану та камеру з видом на площу перед міськвиконкомом.

«Сьогодні ми хочемо представити ще одну «живу» листівку нашого Кіровограда. У тестовому режимі запущена ще одна камера від компанії «Шторм» з панорамою на центральну вулицю міста і пам'ятник Ангелу-охоронцю», – йдеться на сторінці «Шторму» в Facebook.

Як раніше розповідав «КП» директор підприємства Костянтин Макаренко, камери зараз працюють у тестовому режимі. Проте, якщо буде зацікавленість з боку місцевої влади та городян, інтернет-провайдер готовий розширити мережу камер.

– Поки ми експериментуємо, – розповідав він. – Це не система відеоспостереження, це просто подієва камера. Вартість цієї камери в межах 100-120 доларів. Панорама, яка транслюється, нікуди не записується, відео не зберігається. Це своєрідна презентація нашого міста в інтернет-мережі.

Перегляд і переключення камер доступні за посиланням.
e-max.it: your social media marketing partner