Держгеокадастр області отримав нового очільника, бо попереднього зловили на хабарі

,

4114В управлінні Держгеокадастру області призначили нового виконуючого обов’язки начальника. Ним став колишній заступник начальника управління Олег Кудря, повідомляють у відомстві.

«Від 15 червня 2016 року у зв’язку з вакантними посадами начальника та першого заступника начальника Головного управління Держгеокадастру області виконання обов’язків начальника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області покладено на Олега Кудрю, заступника начальника Головного управління Держгеокадастру області», – йдеться у повідомленні.

До цього посаду виконуючого обов’язки обіймав Андрій Піньковський.

Нагадаємо, Піньковського, а також посадовця проектного інституту землеустрою, прокуратура області спільно з СБУ затримала на хабарництві.

Правоохоронці затримали двох чиновників земельних установ під час одержання від представника фермерського господарства 14 500 доларів США за оформлення документів на оренду 62 гектарів землі.

Вони систематично вимагали гроші за проходження державної землевпорядної експертизи проектів землеустрою та передачу в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

e-max.it: your social media marketing partner