Високобайрацьких школярів влітку вчать англійської мови і ткацтва

,

5106Всі учні – з першого по дев’ятий клас – Високобайрацького навчально-виховного комплексу проходять оздоровлення у місцевому таборі відпочинку «Червона калина».

– Кожен день насичений різними подіями, адже присвячений дню спорту, дню довкілля, дню журналіста, дню фантазера тощо. Діти перевтілюються в різні образи, грають, беруть участь у конкурсах, мандрують. Вихователі табірної зміни намагаються зробити програму цікавою, щоб відпочинок запам’ятався, – розповідає директор Високобайрацького НВК Оксана Єфімова.

Зараз у таборі діє мовна школа, у якій учнів навчає вчителька англійської мови Оксана Побережець. Це не традиційні шкільні заняття з англійської мови, вони подаються у цікавій ігровій формі на свіжому повітрі.

Ще однією особливістю цьогорічного табору є вивчення на практиці стародавніх ремесел у рамках проекту «Етностудія в сучасному селі». Директор Високобайрацького НВК говорить, що на спеціальному обладнанні діти вчаться ткацтва і вже самостійно виготовили перші сувеніри.

– А попереду на дітей чекає ще багато пригод, конкурсів та мандрівок. Учні мріяли поїхати на уроки плавання і цього року їх мрія збулася. Ми отримали абонементи на три безкоштовні уроки плавання. Діти щасливі, що так яскраво починається їхнє літо, – розповідає Оксана Єфімова. 

 

5107

5108

5109

5110

 

e-max.it: your social media marketing partner