Петиція «КП» про збільшення кількості урн у Кіровограді набрала 450 підписів

, Олена Сідорова

5136Електронна петиція, в якій газета «Кіровоградська правда» просила міську владу збільшити кількість урн для сміття у Кіровограді, набрала необхідну кількість підписів сьогодні, 17 червня.

Наразі петицію підписало 455 осіб з 450 необхідних. Тепер це звернення має розглянути міська влада та прийняти рішення.

Петиція з’явилася 4 травня 2015 року однією з перших.

«Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. А коли сміття на вулиці викинути нікуди? У Кіровограді важко помітити урни на кожному кроці навіть у центрі міста, не кажучи вже про віддалені райони. Можливо саме через це місту далеко до зразкової чистоти. Газета «Кіровоградська правда» ініціює петицію щодо збільшення кількості урн на вулицях обласного центру. Зокрема, сміттєзбірні треба встановити не тільки біля магазинів, громадських закладів, а й на територіях, де таких немає. Для вирішення проблеми, просимо передбачити у змінах до бюджету на друге півріччя 2016 року кошти на придбання та встановлення додаткових урн. Водночас вбачаємо за необхідне зобов’язати комунальні підприємства здійснювати ретельніше прибирання у Кіровограді», – йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, першою набрала необхідну кількість підписів і потрапила на розгляд до міської влади петиція про розроблення та впровадження концепції розвитку велоінфраструктури.

 

Як повідомляла «КП», кіровоградці почали підписувати петицію про зменшення кількості зовнішньої реклами у середмісті. 

e-max.it: your social media marketing partner