У Кіровограді для допомоги бійцям влаштують благодійний розпродаж

, Олена Сідорова

5151У Кіровограді на патріотичному майданчику outlet-містечка «Вільний простір ідей» відбудеться благодійний розпродаж прикрас, речей та поробок, виготовлених місцевими майстринями, завтра, 23 червня, повідомляють в обласній бібліотеці для юнацтва.

Усі зібрані кошти передадуть волонтерам громадської ініціативи «Армія SOS» на потреби кіровоградців, які знаходяться в зоні АТО.

Також в рамках вуличної акції відбуватиметься збір книги для бібліотек військових частин Збройних сил України «Бібліотека українського воїна».

«Ви можете принести будь яку книгу, яка на вашу думку покращить настрій хлопців, підвищить їх патріотичний дух та віру у мирне майбутнє нашої країни. Вкотре закликаємо кіровоградців не залишатися байдужими до наших хлопців, які захищають наш мир і спокій та усіма можливими силами підтримати їх!», – наголошують організатори.

Акція триватиме з 11:00 до 14:00 по вулиці Дворцовій, 15.

За детальною інформацією звертатися за телефонами: 095-471-27-67 (завідувач сектору соціокультурної діяльності Тетяна Букач), 097-667-65-55 головний бібліотекар відділу мистецтв Олександра Харченко) або за адресою: вул. Декабристів 6/15, телефон: 22-66-01.
e-max.it: your social media marketing partner