У Кіровограді щоп’ятниці збиратимуть підписи на підтримку полонених спецназівців

,

5091У Кіровограді в Ковалівському парку збиратимуть підписи городян на підтримку двох бійців третього окремого полку спецпризначення – Сергія Глондара та Олександра Корінькова.

Збір підписів проводитимуть щоп’ятниці о 16:00 під час концертів оркестру третього окремого полку спецпризначення.

Як уже неодноразово повідомляла «КП», кіровоградські спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков утримуються російськими бойовиками уже другий рік поспіль.

З тих пір дружини військовополонених оббивають пороги чиновницьких кабінетів, аби визволити їх. Представники влади футболять жінок від однієї інстанції до іншої.

Нагадаємо, щоб достукатися до Порошенка, дружини чоловіків – Юлія та Катерина – розпочали збір підписів під зверненням до нього. Всього необхідно зібрати 50 тисяч підписів, аби Президент особисто його розглянув. Відтак згорьовані, але надзвичайно сильні жінки просять усіх небайдужих допомогти зібрати підписи.

– Свій підпис під листом можна поставити в магазині «Буки» у самому центрі Кіровограда. Ми просимо всіх небайдужих зробити це. Адже хлопці, зокрема і наші чоловіки, захищали нашу державу і нас із вами, – звертаються жінки.
e-max.it: your social media marketing partner